Welcome to Comuna Muntenii de Jos, judetul Vaslui   Apasa si asculta textul! Welcome to Comuna Muntenii de Jos, judetul Vaslui
Scrisoare de infomare GDPR

Legaturi rapide

Proiecte propuse

 1.  SERVICII DE PROIECTARE SI LUCRARI DE EXECUTIE LA OBIECTIVUL DE INVESTITII: " MODERNIZARE DRUMURI IN SATELE MUNTENII DE JOS, BACAOANI, SECUIA, MANJESTI, COMUNA MUNTENII DE JOS, JUDETUL VASLUI", FINANTAT PRIN FONDUL DE DEZVOLTARE SI INVESTITII.
 2. SERVICII DE PROIECTARE SI LUCRARI DE EXECUTIE LA OBIECTIVUL DE INVESTITII:"EXTINDERE RETEA APA SI CANALIZARE SATUL SECUIA, PRECUM SI EXTINDERE RETEA GAZE NATURALE SATELE: MUNTENII DE JOS, MANJESTI,SECUIA, COMUNA MUNTENII DE JOS, JUDETUL VASLUI", FINANTAT PRIN FONDUL DE DEZVOLTARE SI INVESTITII.
 3. REALIZARE SPAŢIU VERDE ÎN LOCALITATEA MUNTENII DE JOS;
 4. ALIMENTARE CU APĂ SAT MÎNJEŞTI;
 5. REŢEA DE CANALIZARE - EPURARE ÎN SATUL MÎNJEŞTI;
 6. REŢEA DE ALIMENTARE CU GAZ METAN ÎN SATUL MÎNJEŞTI;
 7. MODERNIZARE DRUMURI COMUNALE ÎN COMUNA MUNTENII DE JOS;
 8. REABILITARE DRUMURI VICINALE ÎN COMUNA MUNTENII DE JOS;
 9. CONSTRUIRE CĂMIN CULTURAL ÎN SATUL MUNTENII DE JOS;
 10. "ELECTRIFICARE 2007 - 2009 COMUNA MUNTENII DE JOS";
 11. EXTINDERE REŢEA ALIMENTARE CU APĂ ÎN SATUL MUNTENII DE JOS;
 12. EXTINDERE REŢEA CANALIZARE - EPURARE ÎN SATUL MUNTENII DE JOS;
 13. AMENAJARE STAŢII AUTOBUZ ÎN COMUNA MUNTENII DE JOS;
 14. REACTUALIZARE PLAN URBANISTIC GENERAL;
 15. ÎNFIINŢAREA ŞI AMENAJAREA DE PARCURI, SPAŢII JOACĂ PENTRU COPII ŞI PARCĂRI;
 16. MODERNIZARE DRUM COMUNAL DC 8 SAT SECUIA;
 17. MODERNIZARE DRUM COMUNAL DC 30A SAT MUNTENII DE JOS;
 18. CONSTRUIREA UNUI CĂMIN DE BĂTRÂNI.

Ghiseul.ro

ghiseul

PRIMĂRIA Muntenii de Jos – ÎNROLATĂ ÎN PLATFORMA ON-LINE GHIȘEUL.RO!

De astăzi, Primăria Muntenii de Jos pune la dispoziția contribuabililor o nouă și modernă facilitate de plată a obligaţiilor către stat și achitarea acestora prin plata online, cu cardul (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro), folosind platforma electronică Ghiseul.ro.     https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public

Platforma on-line Ghiseul.ro se adresează persoanelor deținătoare de card bancar, care doresc să efectueze plata oricărui tip de taxă, impozit sau amendă, prin intermediul internetului, indiferent de locație și oră. De asemenea, pot fi efectuate plăţi aferente prestării oricărui serviciu public, inclusiv oricărui serviciu comunitar de utilitate publică, precum şi orice plăţi aflate în legătură, directă sau indirectă, cu prestarea respectivului serviciu public. Pentru cei care dețin proprietăți (exclus cei care sunt decedați sau nu au dezbătut moștenirea) serviciul este disponibil pe site-ul www.ghiseul.ro.

Această modalitate de plată vă scutește de un drum la biroul de taxe si impozite, vă permite să achitați amenzile în timp util, fără a fi nevoiți să plătiți penalități și vă oferă informații despre situația debitelor către administrațiile financiare.

Plata cu cardul prin Ghișeul.ro nu este comisionată, iar tranzacțiile sunt efectuate la cele mai înalte standarde de securitate.

Pentru mai multe informații, contactați Compartimentul financiar din cadrul Primăriei Muntenii de Jos, la numărul de telefon: 0235313065, email impozite@munteniidejos.ro sau puteți consulta online Manualul de utilizare, la următorul link: https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/help/Manual%20de%20utilizare%20-%20Contribuabili.pdf?fbclid=IwAR03zSoggXI2J9Z-oys8A82CM0jv5PpAUErR7Wc9LTF-8-Hl_vQ9v963nbo

Top Apasa si asculta textul! Powered By GSpeech