Welcome to Comuna Muntenii de Jos, judetul Vaslui   Apasa si asculta textul! Welcome to Comuna Muntenii de Jos, judetul Vaslui
Scrisoare de infomare GDPR

Legaturi rapide

Proiecte in derulare

1. "MODERNIZARE DRUM COMUNAL DC 8A, SAT SECUIA, COMUNA MUNTENII DE JOS, JUDETUL VASLUI", FINANTAT PRIN AGENTIA PENTRU FINANTAREA INVESTITIILOR RURALE.

2. "DEMOLARE CORP EXISTENT SI CONSTRUIRE GRADINITA IN LOCALITATEA MUNTENII DE JOS, JUDETUL VASLUI", FINANTAT PRIN PNDR, AFIR.

3. "MODERNIZARE DRUMURI DE INTERES LOCAL IN COMUNA MUNTENII DE JOS, JUDETUL VASLUI", FINANTAT PRIN PNDL.

4. "MODERNIZARE DRUMURI COMUNALE SI STRAZI IN COMUNA MUNTENII DE JOS, JUDETUL VASLUI", FINANTAT PRIN AFIR.

5.ŞCOALA CU CLASELE I-VIII ÎN SATUL MUNTENII DE JOS ŞI BAZA SPORTIVĂ MULTIFUNCTIONALĂ CU TEREN DE HANDBAL TIP2;

6. GRADINIŢĂ 3 GRUPE ÎN SATUL MUNTENII DE JOS;

7. GRADINIŢĂ 2 GRUPE ÎN SATUL MÎNJEŞTI;

8. ALIMENTARE CU APĂ ŞI REŢEA CANALIZARE - EPURARE ÎN SATELE BĂCĂOANI ŞI SECUIA;

Ghiseul.ro

ghiseul

PRIMĂRIA Muntenii de Jos – ÎNROLATĂ ÎN PLATFORMA ON-LINE GHIȘEUL.RO!

De astăzi, Primăria Muntenii de Jos pune la dispoziția contribuabililor o nouă și modernă facilitate de plată a obligaţiilor către stat și achitarea acestora prin plata online, cu cardul (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro), folosind platforma electronică Ghiseul.ro.     https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public

Platforma on-line Ghiseul.ro se adresează persoanelor deținătoare de card bancar, care doresc să efectueze plata oricărui tip de taxă, impozit sau amendă, prin intermediul internetului, indiferent de locație și oră. De asemenea, pot fi efectuate plăţi aferente prestării oricărui serviciu public, inclusiv oricărui serviciu comunitar de utilitate publică, precum şi orice plăţi aflate în legătură, directă sau indirectă, cu prestarea respectivului serviciu public. Pentru cei care dețin proprietăți (exclus cei care sunt decedați sau nu au dezbătut moștenirea) serviciul este disponibil pe site-ul www.ghiseul.ro.

Această modalitate de plată vă scutește de un drum la biroul de taxe si impozite, vă permite să achitați amenzile în timp util, fără a fi nevoiți să plătiți penalități și vă oferă informații despre situația debitelor către administrațiile financiare.

Plata cu cardul prin Ghișeul.ro nu este comisionată, iar tranzacțiile sunt efectuate la cele mai înalte standarde de securitate.

Pentru mai multe informații, contactați Compartimentul financiar din cadrul Primăriei Muntenii de Jos, la numărul de telefon: 0235313065, email impozite@munteniidejos.ro sau puteți consulta online Manualul de utilizare, la următorul link: https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/help/Manual%20de%20utilizare%20-%20Contribuabili.pdf?fbclid=IwAR03zSoggXI2J9Z-oys8A82CM0jv5PpAUErR7Wc9LTF-8-Hl_vQ9v963nbo

Top Apasa si asculta textul! Powered By GSpeech